Language:

Besplatan i otvoren kancelarijski paket
Apache OpenOffice 4.0.1 je objavljen!

Zvanična obaveštenja

Dopisna lista obaveštenja je zvanični put za najave od strane OpenOffice projekta. Ovo je lista niskog obima. Svi korisnici i zainteresovane strane se pozivaju da se prijave da bi dobili najave izdanja, bezbednosna obaveštenja i druge važne ispravke.

Da biste se prijavili na listu najava pošaljite poruku elektronskom poštom na announce-subscribe@openoffice.apache.org i odgovorite na poruku za potvrdu koju ćete dobiti. 

Takođe imamo zvanični blog, koji uključuje detaljnije priče o Apache OpenOffice, preglede predstojećih karakteristika programa i intervjue sa članovima projekta.

Društveni medij

Projekat Apache OpenOffice obezbeđuje povremeno ažuriranje vesti i najavu preko raznih popularnih društvenih medija. Pozivamo vas da nas pratite na bilo koju od ovih društvenih mreža i da delite naše poruke sa prijateljima u vašoj mreži.

Preporučeni haš tagovi za Twitter i Identi.ca su: #aoo #apacheoo

Apache OpenOffice
Identi.ca Facebook Group Xing

Apache Software Foundation

Copyright & License | Privacy | Contact Us | Donate | Thanks

Apache and the Apache feather logo are trademarks of The Apache Software Foundation. OpenOffice, OpenOffice.org and the seagull logo are registered trademarks of The Apache Software Foundation. Other names appearing on the site may be trademarks of their respective owners.